Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CZAT

mit gondolok? azt, amit te. vagy nem? de. nem. de. nem! de! nem. akkor is! [www.cziczo.hu]

Friss topikok

  • Dr. Visor Karola: #masturhate (2014.05.27. 12:36) Imre, te fütyi vagyol?
  • bikmakk: Kortárs irodalomra, művészfilmre, komolyzenére és színházra már pedig szükség van. Ez nem lehet ké... (2014.05.24. 14:41) Mert.
  • : @Tomi from Space: Szerintem előbb olvass... (2014.02.15. 16:26) Az egészen más...
  • Cziczó Attila: terraincognita.uw.hu/2676.jpg (2014.02.15. 09:04) Ha kicsi lennék...
  • Cziczó Attila: 10% színtiszta (2012.05.17. 08:56) Génjeim

Linkblog

Címkék

Címkefelhő

Lesz! / Tájbrék

czatti 2014.04.29. 07:07

Már írom! S a szokásos írói válság, kétségbeesés, kilátástalanság közepén sajnálom éppen magamat. Nem baj. Egyszer elkészül, mert el kell készülnie: október végén bemutató!

feszek1415.jpg

A Tájbrék elég komoly vállalkozásnak tűnik. Hiszen talán az első alkalom lesz, amikor a rendezőnek nem kell megalkudnia a nagy egész miatt. Csakis olyanokkal alkotjuk a csapatot, akik szívüket-lelküket teszik fel az előadásért. S nagyon bízom benne, hogy ez a profizmus nem lesz kioltója a hőn szeretett fészkesen amatőr színházi hagyományainknak!

Az utolsó magyarhoz képest - ami az alapötlettől a búcsúelőadásig egy évet sem élt meg - ez egy hosszú alkotói folyamat. Régóta készülök rá. Elsőnek a formáját találtam ki: összművészeti valami legyen: zene, mozgás, és egy csipetnyi színház. Naná, hogy ez utóbbiból azért több kerül bele! A mozgásszínházi munkabemutatónkat is ezért találtam ki egy éve, s nagyon úgy tűnik, hogy összejött, hiszen már most látom, hogy rengeteg elemét felhasználjuk az előadásban. A zene mindig is foglalkoztatott, sőt, a zene felől érkeztem a színházhoz, így nem lesz akkora különlegesség hozzáadnom a muzsikát. Ám a színház, a szavak helye, valahogy nem tud eltorzulni, azaz nem tudok kibújni a bőrömből. (Persze a szokásos játékra lehet számítani!) Pesti Győző története sokáig céltalannak tűnt, magam sem értettem, mire is készülök, amíg egy pályázat rá nem döbbentett: én bizony a rendszerváltó ifjak - köztük jómagam - negyedszázados elszámoltatását írom éppen. És tényleg.

Ezért sem véletlen, hogy a vezérszál már évek óta agyamban kattog...

Pedig ott volt a lehetőség, hogy egészen más süljön ki a kemencében, hiszen Toldi Bandi ajándékaként ő választhatta meg, mit akar búcsúzóul eljátszani. Végül nem lett eltérés, mert ő is hasonlóra készült, amit ráadásul már csak kívülállóként követ végig, hiszen korábban fejezte be színpadi pályafutását.

Ez lesz a Tájbrék. (Már ha marad ez a címe!) Ennyit lehet tudni róla jelenleg. De hogy valami nagyon fontos lesz "alkotói" pályámon, s talán a színház újrakezdésének is fontos állomása lesz, az tuti! (Mi más lehetne?)

Címkék: fészek színház tájbrék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromnower.blog.hu/api/trackback/id/tr395889910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása