Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

CZAT

mit gondolok? azt, amit te. vagy nem? de. nem. de. nem! de! nem. akkor is! [www.cziczo.hu]

Friss topikok

  • Dr. Visor Karola: #masturhate (2014.05.27. 12:36) Imre, te fütyi vagyol?
  • bikmakk: Kortárs irodalomra, művészfilmre, komolyzenére és színházra már pedig szükség van. Ez nem lehet ké... (2014.05.24. 14:41) Mert.
  • : @Tomi from Space: Szerintem előbb olvass... (2014.02.15. 16:26) Az egészen más...
  • Cziczó Attila: terraincognita.uw.hu/2676.jpg (2014.02.15. 09:04) Ha kicsi lennék...
  • Cziczó Attila: 10% színtiszta (2012.05.17. 08:56) Génjeim

Linkblog

Címkék

Címkefelhő

Bogár vs gyík

czatti 2014.02.27. 07:07

Elárulom, mi is a helyzet. Mert látom ám, hogy szarul érzed magad, te magyar ember! S ennek megvan az oka. Statisztái vagyunk a nagy háborúnak. Ami nem Kelet és Nyugat harca, hanem valami magasabb szinten megkezdett ezeréves háború.

bogar.jpg

Az Ősbogár.

A bogarak és gyíkok csatája. A gyíkok védenek minket, hiszen a gyíkok mi vagyunk, magyarok. Ám közel egy évszázada a bogarak vették át a hatalmat. Csak kevesen vagyunk, akik tudunk erről. (És tennénk ellene!)

Figyelj!

A bogár most éppen Viktorban van. Ha figyelmesen követted az elmúlt éveket, te is észrevehetted, mikor mászott át Ferencről a felcsúti mammonra. De induljunk az elejéről!

Száz éve kezdődhetett...

Miklós faszányos ifjú katona volt, amikor egy adriai ütközetben találkozott a bogárral. (Hogy honnan jött, miért jött, ki tudja? Nem kutatják bogárkutatók.) A változást szinte senki sem fedezte fel, de az idő távlatából szembetűnő mégis. Elég a megnyúló fejszerkezetét vizsgálni, lova hátán feszülő testtartását megfigyelni, s egyből kiszúrja az átlag halandó is.

Hosszú évekig Miklós hordozta a bogarat, közben messzire került országunktól, amit - kihasználva a zavaros időket - néhány évig a férgek irányítottak. (Miközben a gyíkok csendes szomorúsággal viselték elnyomottságukat.)

Majd a bogár újból visszatért, és Jánosban talált helyet magának. Vele volt a legnehezebb. De itt is megfigyelhető a jellegzetes mimika, a rángó testmozgás, a fura beszédhang. S a bogár legjellemzőbbje, a hatalom imádata!

Jánosból Józsefbe vándorolt a bogár. Akkoriban úgy tűnt, hogy a legbogárabb emberré tette Józsefet. De ez volt az első rossz döntése is egyben, hiszen József a hatalommal csak játszott, ellenben nagyon okossá válni vágyott inkább. S a bogár tovább vándorolt.

(Itt jegyzem meg, hogy a kapkodósan megejtett testcserét kihasználva, egy rövid időre ismét a gyíkok kezébe került az ország irányítása, ám a hosszú éveken át punnyadó gyíkszimbióta indentitászavarában bagolyként kezdett viselkedni, így törvényszerű volt a hüllők bukása. S még egy észrevétel: valamilyen sötét erők segítségével ezidőtájt ismét megjelentek a férgek honunkban!)

Szóval a bogár tovább vándorolt. Gyula lett a következő, akinek fejürege a legkevésbé volt alkalmas a bogárosodásra, de egy szerkezet segítségével átalakult, s működött. (Emlékezzetek a hangra, mozgásra, rángásokra! Ugye?)

bogar2.jpg

Látsz különbséget? Na ugye!

És történelmi pillanathoz érkeztünk! Mert először sikerült egy ember alkotta médiaszerkezettel rögzíteni, ahogy a bogár testet vált. (És egyben feladta a holtig tartó szimbiótizmust is!) A tévénézők szeme láttára vándorolt át Viktorba a bogár!

Ám lett egy kis gond. Viktor nem adta könnyen magát, talán ifjú kora, vagy a fucustákra jellemző agyhálózata akadályozta meg, de a bogár csak nagy erőfeszítések árán tudott érvényesülni. És a bogár váltott is az első alkalommal.

De rosszul döntött! Mert a kiszemelt gazdatest még nem volt alkalmas a közösségre. És ezt kihasználva egy rövid időre visszatértek a gyíkok. Ám az évtizedek elmúlása nem jó hatással vetült a gyíkok bölcs és szerethető öntudatára, így felébredni sem igen tudtak a XXI. század kezdetén, ezért tűnhet bohókásan viccesnek Péter néhány éves hatalmi játéka.

S közben a bogár újra megerősödött, s Ferenc testében megvetve lábát, visszatért a bogarak uralma. Ám éktelen haragjuk a néhány évre elvesztett vezetői szerep miatt, megvadította őket. A vezérbogár Ferencben olyan embertelen embert csinált ebből a lakli gazdatestből, amilyet még nem látott a világ. Az hang, az a mozgás, azok a hirtelen feltörő hangsúlyok. Csoda, hogy öt évet sem bírt ki ez a gyarló ember?

És a bogár úgy döntött - a bogártanács javaslatára és parancsára -, hogy visszatér Viktorba. S azóta is benne élősködik, pusztulásra ítélve szeretett nemzetünket. (Ám előtte a világ legaljasabb módszerével látszólag visszahelyezte a hatalmat a gyíkok kezébe, tudván, hogy a hüllők kiszáradt teste már nem elég erős arra sem, hogy sziszegjenek egyet, nem hogy uralkodjanak! Így a bogarak rövid időn belül véglegesen visszaültek a trónra, újból Viktort kiszemelve hordozónak.) És most? Még csak az esélye sem látszik, hogy a gyíkok visszatérjenek! De a legszomorúbb, hogy ez az elcsigázott nép már a férgekkel is beérné!

Mert a férgek pusztítása után mindig felragyogott a megújulás lehetősége. (Vagy rosszul emlékszem?) 

A kegyetlen nyugat egy paródiája a keleti bogáremberről.
(Ugye felismered János, Ferenc, vagy éppen
Viktor mozdulatait, hanghordozását?)

A gyíkok 35ezer éves történetéről is mesélek majd. De az hosszabb lesz.

Dr. Prof. Czattinger Róbert

Címkék: politika magyar bogár gyík

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromnower.blog.hu/api/trackback/id/tr904813288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása